La targeta rosa s’amplia a la franja d’edat entre 60 i 64 anys

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Els pratencs i pratenques entre 60 i 64 ja poden demanar la targeta rosa per poder viatjar de forma gratuïta o amb una tarifa reduïda amb transport públic a la zona tarifària 1  dins el sistema tarifari integrat que disposa de: línies d’autobús metropolitans de TMB, autobusos metropolitans, Ferrocarrils de Catalunya, Metro, Trambaix, Trambesòs i el Funicular de Montjuïc. Queden exclosos els transports turístics, especials, el funicular del Tibidabo o l’Aerobús.

Els requisits per poder demanar-la són:

  • Estar empadronats al Prat
  • Estar entre els 60 i 64 anys o bé estar en possessió del certificat de reconeixement de la discapacitat igual o superior al 33% de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) de la Generalitat de Catalunya

Per poder determinar la tarifació social i, per tant, la modalitat de targeta que correspon, s’ha de tenir en compte que:

  • Serà una tarifació gratuïta quan els ingressos econòmics bruts anuals de la unitat familiar siguin iguals o inferiors a 8.699,46 € (Té un cost d’emissió de 6,96 €/any)
  • Serà una tarifació reduïda/T4 quan els ingressos econòmics bruts anuals de la unitat familiar siguin iguals o inferiors als 17.398,92 €. (Sense cost inicial i es renova cada tres anys, cada títol de transport de 10 viatges val 4).

Per poder aconseguir una de les dues, el tràmit es pot realitzar telemàticament, de forma presencial o per correu postal. Per més informació o suport per realitzar el tràmit, es poden adreçar a l’OIACL’Ajuntament financia aquest acord amb una aportació inicial de 20.000 € a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de 50.000 €, cada any, durant els tres propers.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat