La qualitat de l’aigua de la platja del Prat torna a ser excel·lent

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La darrera anàlisi confirma la bona qualitat des les aigües de bany del nostre litoral, d’acord amb els criteris de la Directiva Europea 2006/7/CE i la seva temperatura és de 23,8ºC. Aquest control el realitza l’Agència Catalana de l’Aigua que ho realitza durant tot l’any però que es comunica, de forma quinzenal, durant l’estiu.

Toc de queda a la nostra ciutat

Us recordem que s’acaba d’aprovar el quart toc de queda i que s’allargarà fins el proper 20 d’agost, per tant, no es podrà gaudir de la platja durant la nit. El Prat encara registra 330 casos per cada 100.000 habitants i, per tant, conjuntament amb els 175 municipis restants, la ciutadania ha de quedar-se a casa entre la una de la matinada i les sis del matí amb l’objectiu d’evitar més contagis.

Per consultar més informació sobre les mesures de seguretat per la covid-19 o d'usos de la platja, a més dels suports digitals, durant tot l'estiu n'hi ha un equip de sis agents per a la convivència que us resoldran tots els dubtes possibles. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat