La Policia Local incorpora 11 agents a la seva plantilla

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Un total d’11 agents s’han incorporat a la Policia Local de la nostra ciutat durant aquest mes d’agost, en període de pràctiques. D’aquesta manera, contribuiran a reforçar els efectius de la Policia Local durant l’estiu, període en què s’incrementa sensiblement l’ús de l’espai públic, tot i les restriccions vigents encara per la pandèmia, i període en el que s’ha de reforçar la prevenció en matèria de seguretat.

Aquests 11 agents van superar la convocatòria realitzada per l’Ajuntament el 5 de desembre de 2020, entre un gran nombre d’aspirants, prop de 1.600. Seguint el procés habitual dels processos selectius i de preparació de les policies locals d’arreu del país, les persones escollides en aquesta convocatòria van començar el seu procés formatiu a l'Escola de Policia de Catalunya el gener de 2021. Passat el mes de juliol, van finalitzar la seva formació i aquest agost s’incorporen en període de pràctiques a la policia pratenca.

Si superen aquest període de pràctiques amb èxit, passaran a formar part de la plantilla de la Policia Local.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat