La Policia Local fa una campanya informativa sobre patinets

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant aquests dies, la Policia Local està duent a terme una campanya informativa per sensibilitzar sobre la necessitat de conduir els patinets i vehicles de mobilitat persona d’una forma responsable. La nova normativa de circulació, que també s'està difonent a través de la campanya de ciutat per una mobilitat més segura, els regula amb un doble objectiu: preservar la prioritat del vianant al carrer i millorar la seguretat la via pública, tant de les persones que caminen com dels que condueixen un vehicle d’aquestes característiques.

Després d’aquesta campanya, els cossos de seguretat sancionaran aquells comportaments que no respectin la nova normativa amb multes de fins a 500 euros. Recordem que els patinets han de circular per la calçada, amb una sola persona amb casc i han de dur timbre i llums. La resta de normativa detallada la poden consultar a elprat.cat/mobilitat.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat