La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Tot i el bon ritme de vacunacions, el PROCICAT ha decretat unes mesures de seguretat específiques per a la revetlla de Sant Joan basades en la prohibició de reunions i grans aglomeracions i en la obligatorietat de mantenir la distància de seguretat i la mascareta. 

Per aquest motiu, la platja del Prat tancarà a partir de les 20 h per evitar aglomeracions. No es podrà accedir, per tant, de cap de les maneres al nostre litoral, una mesura de seguretat que han pres també la majoria de platges de l’Àrea Metropolitana com ara Gavà, Castelldefels, Garraf o Vilanova, entre altres.

Per un Sant Joan segur a la ciutat

Dins de la ciutat, també hem de continuar mantenint les mesures de protecció davant la covid-19: distància de seguretat, mascareta i rentat freqüent de mans amb aigua i sabó, com a mesures bàsiques. A més a més, es recomana evitar l’ús del gel hidroalcohòlic si es fa ús de la pirotècnia i, en cas de manipular-la, les mascaretes més apropiades són les de cotó, ja que el paper i polipropilè de la resta no són adequats amb el magnesi que contenen els petards.

Llegiu atentament les instruccions dels petards, no compreu sense homologar i recordeu que és perillós guardar-los a les butxaques així com deixar la distància adequada quan els enceneu.

Per una bona convivència i civisme a la revetlla

Tot i l’ambient festiu, hem de ser respectuosos amb els veïnat, infants i nadons que necessiten descansar, així com els animals domèstics que pateixen especialment pels sorolls dels petards.  Hem de tenir cura del lloc on els llancem: que no sigui prop de finestres d’habitatges, ni portals. Si sentiu bordar gossos, és millor que cerqueu un altre punt llunyà per llençar-los.

Per últim, recordeu que s’ha de tenir molta cura del mobiliari urbà o els parcs i jardins de la ciutat: n’hi ha un risc evident d’incendi si fem esclatar petards dins de papereres o contenidors, així com a prop d’arbres i plantes.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat