La platja naturista canvia d’ubicació

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La platja naturista estarà ubicada a la platja del Remolar durant la nova temporada estival. Hi serà, concretament, després de l’aparcament del final del nostre litoral. Aquest canvi s’ha realitzat després d’observar com la regressió progressiva de la platja ha originat que no n’hi hagi gairebé sorra a l’antic emplaçament. Amb el nou espai, a més a més, s’amplia la zona dedicada a aquest tipus de bany en més de 300 metres.

Nova regulació de la pesca

En el cas de la pesca, degut al canvi d'emplaçament de la platja naturista, s'han hagut d'introduir alguns canvis. Aquesta pràctica només es podrà realitzar en horari de 20h del vespre i fins les 8 h del matí durant la temporada de bany, equiparant-se així amb la majoria dels reglaments de la resta de platges de l'Àrea Metropolitana de Barcelona .

Cal ressaltar, però, que estarà totalment prohibida entre els accessos 22 i 24, per garantir la bona convivència amb els usuaris i usuàries del Centre Municipal de Vela, i a les platges de la Ricarda, la Ricada - Ca l’Arana i la part final del Remolar, ja que són espais protegits.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat