La Platja del Prat acull el Clean Up Day

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Les dades són clares: el 70% de les escombraries marines són d’origen terrestre. Sota aquesta premissa, l’Agència Catalana de Residus promou el Clean Up Day, una jornada dedicada a la neteja d’espais naturals a partir de persones voluntàries sensibilitzades amb la cura de l’entorn.

En el cas de la nostra ciutat, la Fundació Rubricatus és l’encarregada d’organitzar una gran convocatòria a la platja del Prat, i voltants, el proper dissabte de 9 de maig. Es recolliran residus com ara burilles, mascaretes, plàstics o altres elements similars.

Doble objectiu

L’acció vol generar impacte i conscienciació sobre la importància de no embrutar el litoral o el espais naturals que ens envolten, com ara espais protegits o els parcs i jardins de la ciutat, molts d’ells plens de biodiversitat. A més, tot plegat organitzat per una fundació dedicada a la integració social, en la que molts dels i les treballadores hi participaran.

Per poder participar, cal que feu inscripció prèvia abans de 3 de maig a: https://forms.gle/JNcaG5dDyCCRFmZaA


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat