La plaça Constitució acull un nou Bicibox

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La ciutat ja compta amb un nou mòdul Bicibox, un aparcament segur de bicicletes amb capacitat per a 14 vehicles. Durant els propers mesos n’arribaran sis més que es distribuiran per aquells punts més importants de la ciutat. A la ciutat, actualment ja tenim un total de 15: dins del nucli de la ciutat, a la platja, a l’estació de Metro i Rodalies i quatre a l’aeroport. Ara, s’hauran de sumar les sis que queden per instal·lar. Tots els mòduls funcionen amb tecnologia d’energia solar.

El seu funcionament és molt simple: només cal registrar-se a la web oficial del servei de forma gratuïta. A partir d’aquí, us arribarà una targeta que us servirà per deixar la bicicleta en el mòdul que desitgeu. La xarxa de mòduls de Bicibox no només està al Prat, també es pot fer servir a d’altres municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona com ara l’Hospitalet, Sant Boi, Gavà, Cornellà o Viladecans, entre d’altres.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat