La nova bossa d’aparcament de la platja, al costat del CRAM, completament operativa

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El nou espai habilitat per poder aparcar a la platja, al costat del Centre de Recuperació d’Animals Marins, ja es troba totalment a disposició de la ciutadania pratenca. Recordem que l’accés a platja durant aquest temporada de bany ha patit modificacions a causa de dues sentències fermes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que prohibeixen estacionar vehicles a bona part del nostre litoral.

Ara, al costat del CRAM, els vehicles amb el distintiu de resident es podran estacionar de manera gratuïta en aquesta bossa. Amb tot, es recomana aparcar a les bosses d’estacionament més properes al Centre Municipal de Vela i utilitzar l’autobús gratuït llançadora per moure’s per tota la platja els divendres, dissabte i diumenge.

D’altra banda, l’aportació de sorra continuarà previsiblement fins el proper 1 de juliol. Aquest any, s’han abocat 20.000 m3 més, amb un total de 100.000 m3 de sorra per tal de recuperar part del litoral perdut per la regressió de la platja.

Noves activitats a la platja

Durant els mesos d’estiu, la nova zona d’activitats de la platja acull un cicle d’activitats adreçats a famílies amb infants d’entre 5 i 10 anys, la Ludoteca Ambiental. De divendres a diumenge, i en dos torns de matí i tarda, es pot gaudir de contes i tallers sobre medi ambient i la cura de l’entorn.

La resta de serveis de la platja també estan funcionant amb normalitat: el mòdul de socorrisme i els punts d’observació, les guinguetes, els aparcaments vigilats de bicicleta, etc. A partir de la setmana que ve, començaran els casals i campus d’estiu nàutics i de voleibol, així com els tornejos de diferents esports a la platja i les visites guiades als espais naturals del riu i al CRAM.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat