La Deixalleria Municipal millora l’atenció a la ciutadania i les seves instal·lacions

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La Deixalleria Municipal és un equipament que s’encarrega de tractar aquells residus que són molt contaminants o que precisen d’un tractament especial. Està a disposició de tothom, ja sigui residents o empreses, i la seva activitat és de vital importància perquè evita que els residus més perillosos als llocs on no els hi toca.

Conscient d’aquesta importància, l’Ajuntament ha realitzat unes obres de millora a aquestes instal·lacions per tal de facilitar-ne l’ús de la ciutadania. Per una banda, s’ha reubicat i renovat la caseta d’atenció directa, s’ha pintat tot l’edifici, s’han ampliat els carrils de circulació, s’ha realitzat una renovació de la senyalització i cartelleria, s’ha reparat l’asfalt de la zona de descàrrega, s’ha renovat la jardineria i la zona de descàrrega dels molls i s’ha millorat l’espai RECUPRAT i la caseta dels productes especials.

D’altra banda, s’ha fet un canvi de les banyeres de residus, s’ha incorporat una bàscula per a vehicles de grans dimensions de recollida i s’han actualitzat els protocols per tal d’adaptar-se a la darrera normativa ambiental. Cal ressaltar, a més, que els usuaris i usuàries podran, a partir d’ara, abonar les taxes de preu públic del tractament de residus a través de targeta de crèdit ja que s’ha incorporat un datàfon. Recordeu que la deixalleria es un servei  gratuït per a la ciutadania i de pagament per a les activitats comercials.

Usos i serveis de la deixalleria municipal

Recordem que, a grans trets, els residus que hem de portar a la deixalleria són, principalment, els que no podem abocar als contenidors convencionals: fluorescents i bombetes, aerosols, piles, pintures, radiografies, tòners, etc. En el cas d’olis de cuina usats, roba, o piles, entre d’altres, podem trobar diferents punts de recollida repartits per la ciutat. També hi podem portar fustes, paper, ferralla, aparells electrònics, càpsules de cafè, runes d’obres menors, etc.

En el cas dels mobles, l’ajuntament té habilitat un servei gratuït per recollir-los directament als domicilis, concretament, als portals de cada comunitat veïnal. A la mateixa deixalleria, els i les professionals del centre us donaran informació d’on abocar cada residu si en teniu dubtes.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat