La darrera analítica confirma l'excel·lent qualitat de l'aigua de la platja del Prat per al bany

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La qualitat de l'aigua de la platja de Can Camins del Prat és excel·lent per al bany. Així ho certifica la darrera analítica de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA),realitzada el 27 de juliol passat davant del CRAM. Aquell dia, la temperatura de l'aigua era de 25º C, dos més que a principis de mes.

El control hi ha detectat una presència pràcticament nul·la d'indicadors microbiològics i, per tant, les aigües són aptes per al bany i compleixen els requisits de qualitat de la Directiva 2006/7/CE. Podeu consultar la fitxa de l'analítica a través del document enllaçat al final d'aquesta informació.

Gaudir de la platja amb seguretat

L'Ajuntament del Prat ha adoptat totes les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària a la platja i evitar la propagació de la Covid19. Cartells i panells informatius als punts més concorreguts i als accessos, així com missatges per megafonia i diversos agents cívics, recorden les mesures a les persones usuàries de la platja.

Cal recordar que la setmana passada la platja del Prat i les del seu entorn van reduir l'aforament màxim en un 15 %.

Normes i recomanacions sanitàries

  • Mantinguem la distància mínima de 2 metres entre grups de persones.
  • Vigilem que els nostres objectes personals (parasols, bosses, etc) respectin la distància mínima de 2 metres.
  • Si no és possible mantenir la distància, fem servir la mascareta.
  • Ens rentem sovint les mans amb gel hidroalcohòlic.
  • Evitem aglomeracions.
  • Mirem d’escurçar les estades per tal que tothom tingui l’oportunitat de gaudir de la platja.
  • Llencem mascaretes, guants i brossa a la paperera.

Trams de platja més ocupats que altres

Per les característiques de la platja del Prat, amb accés des d’un sol punt, els moments de màxima ocupació permesa de la sorra s’estan produint a la platja de Can Camins (accessos 12 a 23),mentre que en el mateix moment a la platja de la Roberta (accessos 1 a 12) hi queda molt espai per gaudir

Regulació de les places d’aparcament

L’aforament de l’aparcament a la platja es regula per evitar aglomeracions i poder mantenir les distàncies de seguretat a la sorra. Quan s’assoleix la capacitat màxima de la platja en condicions de seguretat sanitària, la Policia Local procedeix al tancament dels accessos als vehicles de motor particulars. Abans d'anar a la platja en cotxe és aconsellable consultar si l'accés està obert a través de la informació que apareix a la portada d'aquest mateix web.

Autobús i bicicleta

L’Ajuntament recomana prioritzar anar a la platja amb transport públic -hi van els autobusos PR3, i els dissabtes i festius també el Platja Exprès-, a peu o en bicicleta (aquest estiu, com a novetat, existeixen dos aparcaments gratuïts i vigilats per a bicis).


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat