La Comissió Europea atorga el premi New European Bauhaus 2022 al projecte de regeneració de les dunes de les platges metropolitanes

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Àrea metropolitana ha rebut el premi New European Bauhaus 2022 per la gestió de les dunes de les platges metropolitanes. Es tracta d’un prestigiós guardó que reconeix tots aquells projectes que treballen per la cura i reconnexió de la natura.

En el cas del Prat, aquest projecte s’ha articulat a través del programa de servei comunitari. Enguany, han participat dos grups de l’Institut Ribera baixa, dos grups de l’Estany de la Ricarda i un grup del Baldiri Guilera. Més d’una desena d’alumnes han fet jornades de plantació dunar i la retirada de plantes exòtiques a la pineda de Can Camins.

Aquesta és només una proposta dins el ventall d’activitats del catàleg educatiu que s’organitza des de l’Ajuntament del Prat i que s’ofereixen a les escoles cada curs escolar.  


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat