La caserna de Carrabiners, escenari de la docusèrie Anticossos de Canal 33, que qüestiona els prejudicis socials a través de la dansa

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La caserna de Carrabiners, situada als espais naturals del delta del Llobregat del nostre municipi, és un dels escenaris de la docusèrie “Anticossos”, que es va estrenar ahir a la nit al canal 33. “Anticossos” és una docusèrie dansada que, a través de la coreografia i el teatre físic, dona visibilitat i explica històries de testimonis reals, que contribueixen a qüestionar i combatre els prejudics socials.

Les escenes a la Caserna de Carrabiners de la docusèrie, que també s’ha rodat en d’altres punts de Catalunya, es van rodar el juliol de 2021 amb el suport del Consorci per la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i el programa municipal El Prat Film Office.

La docusèrie hibrida el documental amb la dansa amb un format innovador.  Les coreografies de les diferents companyies es basen en testimonis reals de víctimes de la discriminació d’identitat de gènere, de la migració forçada, de la violència masclista, del bullying, de la diversitat funcional. Són les històries dels cossos que la societat invisibilitza.

“Anticossos” compta amb la participació  de companyies com Los Escultorss del Aire, Mai Rojas i Raffaella Crapio, Thomas Noone Dance, amb Thomas Noone i el seu equip, amb Liant la Troca, una companyia de dansa integrada coordinada per Jordi Cortés, Aina Lanas & Cia, i els Iron Skulls, a més d’altres convidats especials.

Dirigida per Daniel Resnich, de la productora Goodmoment, Anticossos ha estat seleccionada en el marc de l'Acord de la  3a Crida Cultural per l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) i la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) per a ser emesa a través del Canal 33. També es podrà a veure a través del web de TV3 a la carta des de qualsevol dispositiu.

Daniel Resnich és director, guionista, pertanyent a l'Associació de Guionistes de Catalunya i professor internacional a escoles de cinema de Barcelona, Cuba, Colòmbia i l'Argentina.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat