La Casa de l’Energia i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic duen a terme una formació sobre rehabilitació energètica

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La rehabilitació energètica de les llars i edificis plurifamiliars és fonamental per estalviar diners en la factura energètica i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Amb aquest propòsit, La Casa de l’Energia i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic han desenvolupat una formació dirigida al i les especialistes del sector amb un triple objectiu: informar sobre les possibilitats de negoci d’aquests tipus de reforma, donar a conèixer les millors tècniques i materials que ofereix actualment el mercat i posar en valor el valor ambiental d’aquests tipus d’arranjament.

L’Ajuntament treballa actualment per fer extensiva aquesta formació a comerços i empreses de la ciutat, des dels més petits i fins a multinacionals. El servei d’assessorament en rehabilitació energètica per a llars i edificis de comunitats veïnals també està disponible a través de la Casa de l’Energia.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat