La bossa d’aparcament davant la platja de Can Camins, i al costat de la rotonda, passa a ser exclusiva per residents

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir d’aquest cap de setmana, la bossa d’aparcament de Can Camins, al començament de la platja i abans de la rotonda del passeig, passa a ser exclusiva per aquells vehicles que portin el distintiu de residents. L’objectiu d’aquest canvi és millorar l’aparcament de vehicles privats a tota la costa, especialment durant el cap de setmana, quan la platja augmenta els seus visitants. D’aquesta manera, les persones que tinguin el distintiu de residents podran estacionar el seu cotxe o moto a la zona habilitada entre l’accés 22 de la platja i la rotonda del passeig. L’aparcament situat al costat de la Porta del Delta, l’oficina de turisme, a partir d’ara serà zona verda.

D'altra banda, l'aparcament que es troba al costat del CRAM estarà vigilat durant les nits i es tancarà de matinada per garantir que, un cop s'obre al matí, n'hi ha l'espai complert per als vehicles residents.  Amb tot, us recordem que la millor manera de gaudir de la platja és accedir-hi a través del trasport públic o la bicicleta. Si no és possible, la recomanació és estacionar el vehicle a les zones ubicades al costat del Centre Municipal de Vela i fer servir l'autobús llançadora gratuïta que t'apropa a qualsevol punt de la nostra platja. 

Continuen els serveis i activitats de la platja

Durant el divendres i el cap de setmana, continuen les activitats de la Ludoteca Ambiental, amb propostes per a tota la família, en horari de matí i tarda. A més a més, ja funcionen a ple rendiments les quatre guinguetes de la platja així com tots els serveis disponibles com ara l’autobús llançadora, els aparcaments de bicicletes vigilats o el mòduls i punts de vigilància i socorrisme.  

Per últim, us recordem que la platja Naturista ha canviat d’ubicació aquest any: es troba a la platja del Remolar, al final del passeig de la platja, i s’ha ampliat considerablement fins a ocupar més de 400 metres. Tota la informació la trobareu a elprat.cat/laplatja

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat