La Biblioteca Antonio Martin acull les obres guanyadores del 30è concurs de fotografia Delta

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Cèntric  Espai Cultural ha acollit l’acte d’entrega dels premis del 30è concurs de fotografia Delta de l'Agrupació Fotogràfica Prat,, uns i unes guanyadores que ja es van donar a conèixer el passat 20 de desembre després de la reunió del jurat. En aquesta edició s’hi han presentat 300 obres: 85 a la categoria de paisatgisme, 99 a la de caça fotogràfica i 78 a la de macrofotografia, totes elles de 64 autors i autores diferents.

Després de l’entrega d’aquests reconeixements, s’ha donat pas a la inauguració de l’exposició d’aquest any i que estarà instal·lada al vestíbul de la biblioteca Antonio Martin fins el proper 7 de gener. Al mateix temps, i des del dilluns 20 de desembre i fins el també 7 de gener, hi haurà una exposició paral·lela de l’Agrupació Fotogràfica, al porxo del Cèntric que recollirà les instantànies més representatives de les trenta edicions d’aquest concurs.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat