L’Institut Escola Pepa Colomer es reformarà entre aquest any i el vinent

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

El ple municipal del Prat celebrat aquest dimecres 9 de març ha aprovat definitivament per unanimitat el projecte executiu de reforma interior i nova construcció del gimnàs de l’Institut Escola Pepa Colomer, amb un pressupost de 1.487.510 €.

Les obres seran cofinançades entre la Generalitat  i l’Ajuntament, però l’Ajuntament avançarà més import del que li correspon, amb el compromís del govern català de retornar-li posteriorment la diferència. Les obres s’iniciaran després de la finalització d’aquest curs escolar i es dividiran en tres fases.

Durant la primera fase, que comprendrà les vacances escolars de 2022 i en absència d’alumnat, es faran les tasques amb major impacte a l’interior i l’exterior de l’edifici, com ara l’inici de la construcció del gimnàs i de la creació de la nova biblioteca, entre d’altres.

En la segona fase, que comprendrà el primer trimestre del proper curs escolar fins a les vacances de Nadal, s’acotarà la intervenció a zones concretes i continuaran les obres del gimnàs i s’emprendrà la reforma de la cuina, entre d’altres actuacions. Durant aquest període no hi haurà servei de cuina, però es garantiran les necessitats del menjador amb un programa de càtering.

Durant les vacances de Nadal, ja s’habilitarà tot el necessari, perquè després de festes, la cuina pugui entrar en funcionament en una tercera fase, que arribarà fins a Setmana Santa i en què finalitzaran les obres de remodelació.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat