L’aportació de sorra acabarà diumenge

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Diumenge finalitzen les feines d’aportació de sorra al nostre litoral després de dues setmanes. En aquesta temporada, tot i el retard per part del Port de Barcelona, la platja del Prat ha rebut 100.000 m³, 20.000 més dels previstos. La sorra s’ha abocat entre el Centre Municipal de Vela i l’accés 17, on està la guingueta Iguana. Durant el dilluns, es traslladarà la maquinària a la platja de Gavà, on es farà una aportació de 20.000 m³. A més a més, durant la setmana que ve, s’instal·laran dues dutxes als accessos 18 i 19, sense restriccions d’horari.

D’altra banda, la qualitat de l’aigua de la platja és excel·lent i la temperatura és de 26,6ºC. Durant els pròxims dies, s’esperen unes temperatures molt altes, per tant, tot i estar a la platja, es recomana beure molta aigua i hidratar-se, aplicar-se protector solar i parar atenció al color de la bandera de la platja així com les indicacions de policia local, agents per a la convivència i socorristes.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat