L'aigua de la platja del Prat continua sent d'una qualitat excel·lent per al bany aquest mes de juliol

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La segona analítica de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de la Generalitat d'aquesta temporada mostra que la qualitat de l'aigua de la platja del Prat és excel·lent per al bany.

L'analítica revela que la presència d'elements contaminants microbiològics a l'aigua és pràcticament inexistent i que la temperatura de l'aigua és de 24,3 graus.

Aquestes controls de la qualitat de l'aigua es fan quinzenalment durant la temporada de bany per assegurar el seu bon estat i salubritat, seguint els criteris marcats per la Unió Europea (a través de la  Directiva Europea 2006/7/CE). 

Pel que fa a la platja del Prat, també cal destacar que avui mateix han començat els treballs d'aportació de sorra per part del Port de Barcelona. Per qüestions administratives del Port de Barcelona, s'han endarrerit aquests treballs respecte a anys anteriors, però finalment la demora ha estat inferior a la prevista. 

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat