Ja es poden enviar fotos al 30è Concurs Delta del Llobregat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Fins al 31 d'octubre es poden enviar obres al 30è Concurs de Fotografia Delta del Llobregat, la participació al qual és gratuïta i oberta a tothom. 

Aquest prestigiós concurs, organitzat per l'Agrupació Fotogràfica Prat, té 4 categories: Paisatgisme, Caça fotogràfica (animals salvatges en llibertat),magrofotografia o fotografia d'aproximació (flors, plantes, insectes...) i Instagram. 

La temàtica és qualsevol aspecte o motiu relacionat amb la natura dels espais naturals del delta del Llobregat. No s’admeten fotografies de nius, pollets al niu, animals engabiats o estabulats.

Es poden presentar fins a 5 obres per persona, com a màxim 3 per categoria. En el cas de la categoria Instagram no hi haurà límit en el nombre de fotos per participant.

Només es podran presentar imatges en format digital, amb resolució de 300 píxels per polzada i una mida mínima de 1.000 píxels pel costat més curt i màxima de 1.920 píxels en el costat més llarg, i pes màxim 2 MB. La categoria Instagram queda fora d’aquests requisits.

Trobareu informació completa al web de l'Agrupació Fotogràfica Prat


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat