"Imaginem la plaça 17 de setembre", nou procés de participació ciutadana

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Ajuntament del Prat té previst remodelar la plaça 17 de Setembre i el seu entorn durant l’any 2022. Aquesta remodelació és fruit d’una de les propostes que més suport ciutadà va rebre durant la primera edició dels pressupostos participatius de la ciutat, i ara és el moment de conèixer l’opinió de la ciutadania en la configuració del nou espai de la plaça.

El procés "Imaginem la plaça 17 de Setembre" ’adreça fonamentalment al veïnat de l’entorn de la plaça, al teixit comercial de la zona, a la comunitat educativa dels centres escolars propers i també al personal del CAP 17 de Setembre i les persones que en son usuàries.

El proper dilluns 18 de gener a les 18:30 h es donarà el tret de sortida al procés participatiu, amb una presentació virtual a través de la plataforma Zoom.

Plataforma Decidim el Prat

Donada la situació sanitària actual, la participació es durà a terme de forma virtual a través de diferents espais de recollida de propostes, o tallers deliberatius. La plataforma Decidim El Prat continuarà sent l’espai central de la participació a la ciutat, tant en pel que fa a moments claus del procés com en la consulta de documentació o la traçabilitat i seguiment de les diferents propostes que en ella s’hagin pogut fer.

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050, extensió 5600.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat