Fundesplai inaugura una exposició per una alimentació sostenible

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El malbaratament alimentari, la reducció del consum de proteïna animal, el consum de productes de proximitat i de temporada, els riscos per la salut del consum d’ultraprocessats i la reducció del consum d’envasos, especialment del plàstic, són els eixos bàsics de l’exposició que ha inaugurat Fundesplai anomenada MENJA, ACTUA, IMPACTA i que ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament del Prat, Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, la Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona, entre d’altres.

Una exposició que, a partir d’ara, estarà oberta a la ciutadania i comptarà amb activitats, tallers, fòrums i debats entorn l’Alimentació Sostenible. Per elaborar-la, ha rebut el suport d’universitats, experts, entitats, moviments ciutadans i el nostre ajuntament. De fet, gràcies a aquesta aliança, les escoles de la nostra ciutat podran visitar-la així com participar de les xerrades i activitats que s’organitzaran especialment per aquest col·lectiu. Per a la resta de la ciutadania, també s’han articulat programes i propostes diverses.

La mostra s’ubica a una part que també estrena l’organització: els nous espais de 1.400 m2 que s’han construït a l’edifici. Amb aquesta prolongació de l’equipament, Fundesplai compta amb un nou centre de formació, 14 aules i una àgora per a actes especials; un gran espai multifucional i un nou mòdul de l’actual alberg, que passarà de 175 a 225 habitacions. L’ampliació es completarà amb la pròxima obertura d’un gran parc públic inspirat en l’ecosistema del Delta del Llobregat.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat