Formació adreçada a comerços per estalviar en la factura de la llum

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Conèixer la millor potència que s'ha de contractar i la millor tarifa, i per tant reduir l’import de la factura de la llum, és possible. Amb aquest objectiu, l’equipament municipal de La Casa de l’Energia i el Centre de Promoció Econòmica impartiran un taller on detallaran els passos a seguir per a poder aconseguir aquesta fita i estalviar diners de forma fàcil.

A més a més, s'ensenyarà a optimitzar els hàbits per reduir consums i estalvia encara més. Els beneficis de l’estalvi energètic, de fet, no són només monetaris. Quan s’estalvia energia es redueixen també les emissions de CO2, en definitiva, es lluita contra el canvi climàtic. 

La formació està adreçada a les persones responsables de comerços i restauració de la ciutat i es realitzarà els dies 16 i 23 de març, en horari de 15:00 a 16:00 h, via telemàtica, per facilitar la participació de qui estigui interessat. Per inscriure’s a la formació, cal enviar un correu electrònic a comerc@elprat.cat o trucar al 93.478.68.78  i confirmar l’assistència a una de les sessions.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat