Finalitzen les obres de Mon Racó

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Fruit d’un procés participatiu dut a terme per l’Associació de Veïns de la Barceloneta, l’any 2019 van començar les obres per renovar la zona dels Jardins de Mon Racó, una superfície que abasta gairebé 3.900 m2. Totes les propostes van ser recollides pel veïnat del barri i ser presentades a l’Ajuntament perquè s’incorporessin al projecte tècnic que ja n’hi havia en marxa.

Un espai acollidor i accessible

L’objectiu de les obres ha estat, principalment, reordenar l’espai i actualitzar les seves instal·lacions. S’ha realitzat, per tant, una renovació de l’espai infantil, fent-lo més gran encara, s’han netejat i sanejat els arbres morts i s’han instal·lats de nous per tenir més ombra, s’ha habilitat un paviment dur, l’explanada de sauró, i s’han instal·lat nous bancs. La darrera acció feta a la zona ha estat la remodelació del canal de rec situat a la Carretera de la Platja.

A més a més, s’ha dut a terme una feina intensa per netejar l’arbrat de la zona, així com la resta de plantes que l’envolten També s’ha renovat la xarxa d’aigua potable i enllumenat públic i s’ha ampliat el clavegueram amb la construcció d’una nova xarxa de reg.

Ara, per tant, la ciutat té uns nous jardins acollidors i accessibles, de plataforma única i conservant els seus elements característics com ara una zona central per poder utilitzar-la en celebracions tradicionals com Sant Joan, el parc infantil, la vegetació de la zona i la filera de plàtans del canal de la Dreta. El cost total de les actuacions ha estat de prop de 500.000€

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat