Finalitzada l’aportació de sorra a la platja del Prat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Diumenge passat, van finalitzar les tasques d’aportació de sorra al nostre litoral després de dues setmanes. En aquesta temporada, tot i el retard per part del Port de Barcelona, la platja del Prat ha rebut 100.000 m³, 20.000 més dels previstos. La sorra s’ha abocat entre el Centre Municipal de Vela i l’accés 17, on està la guingueta Iguana. Dilluns d'aquesta setmana, ja es va traslladar la maquinària a la platja de Gavà, on es farà una aportació de 20.000 m³. A més a més, durant aquesta setmana, s’estan instal·lant dues dutxes als accessos 18 i 19, sense restriccions d’horari.

D’altra banda, la qualitat de l’aigua de la platja segueix sent excel·lent per al bany i la temperatura és de 26,6ºC, segons la darrera anàlisi de l'ACA. Durant els propers dies, s’esperen unes temperatures molt altes, per tant, tot i estar a la platja, es recomana beure molta aigua i hidratar-se, aplicar-se protector solar i parar atenció al color de la bandera de la platja, així com a les indicacions de la policia local, agents per a la convivència i socorristes.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat