Finalitza el procés participatiu de remodelació del passeig de Ramón Codina

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El passat dimarts 25 de maig es va dur a terme l’última fase del procés participatiu de la remodelació del passeig de Ramón Codina. Va ser una sessió en línia on el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament va informar a la ciutadania quins seran els criteris a seguir en la futura remodelació de la plaça.

Criteris que van sorgir de tota la informació recollida en el procés participatiu realitzat els mesos de febrer i març per transformar el passeig, a través de propostes recollides per l’Oficina Municipal d’informació de Sant Cosme, per l’Associació de veïns i veïnes de Sant Cosme i Sant Damià, per l’escola Jaume Balmes i per les Cases d’en Puig. En total han participat 292 persones i s’han recollit 338 propostes.

Les demandes dels veïns i veïnes que es veuran reflectides en el nou passeig són les següents (ordenades per temàtica, distingides en subtemes i segons el grau d’acord):

  • Medi ambient: millora del paviment; millora del verd urbà; instal·lació d’una font i la millora de la il·luminació i la neteja.
  • Usos: més àrees de joc a l’espai públic; creació d’un espai per millorar la convivència; creació d’un espai per gossos; adequació d’una zona descans i d’esbarjo.
  • Mobilitat: adequació d’un espai més accessible per a tota la comunitat veïnal i una zona d’aparcament.

En els propers dies es podrà consultar al web Decicim El Prat la documentació amb la devolució que l’equip d’Urbanisme de l’Ajuntament ha fet de cadascuna de les propostes realitzades per la futura remodelació de la plaça.

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050, extensió 5600


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat