Finalitza el procés de participació ciutadana per a la remodelació de la plaça 17 de Setembre

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El procés de participació ciutadana per a la remodelació de la pl. 17 de Setembre ha tancat amb la recollida de 42 propostes a la plataforma Decidim El Prat i la participació de diferents persones usuràries i/o veïnat de la plaça a cadascun dels dos tallers de reflexió d’usos i entorn de la plaça, així com la presència del personal tècnic d’Urbanisme de l’Ajuntament.

Una plaça tranquil·la, amable, accessible, més verda i amb un alt grau de pacificació que prioritzi els vianants per davant dels vehicles han estat les propostes més valorades i consensuades. L’enquesta d’usos seguirà oberta fins el 14 de febrer.

Amb tota la informació recollida s’elaborarà un informe que orientarà l’equip d’Urbanisme en la remodelació de la plaça. Durant la primavera es durà a terme un  retorn a tots a totes les persones que han participat del procés així com una publicació del calendari previst per a la remodelació.

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050, extensió 5600.

 

 

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat