Entra en vigor la nova ordenança de guals

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest dimecres ha entrat en vigor la nova ordenança que regula els guals a la ciutat. Es tracta d’una actualització de la normativa que facilita la sol·licitud, des de la documentació requerida (només es demanarà una foto i un croquis de la zona) i fins la tramitació (que es resoldrà en un sol decret). A més a més, per primer cop, es obligatori pintar l’accés, d’acord amb els criteris tècnics corresponents, amb l’objectiu d’unificar la senyalització general d’aquests elements al conjunt de la ciutat.

D’altra banda, no la nova normativa preveu mesures per garantir que el rebaix i la reposició de la vorera es fan correctament i d’acord a les mides estàndards. Cal ressaltar que l’ajuntament no podrà entregar la placa de gual sol·licitada fins que l’equip tècnic municipal comprovi que les obres s’han realitzat correctament. De la mateixa manera, no es podrà procedir a tramitar la baixa del padró de gual fins que s’hagi realitzat la reposició i hagi estat revisada. Es preveuen mecanismes d’execució forçosa en cas que el titular no reposi la vorera tal com està estipulat.

Per últim, la reglamentació també preveu la limitació en la concessió de llicències en els casos de força major, afavorint així la mibilitat i la preservació dels eixos comercials de la ciutat. 

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat