En marxa nous canals municipals per informar sobre transició ecològica, mobilitat i espai públic

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir d’ara, la ciutadania pratenca i d’altres indrets podrà rebre més informació sobre les accions, projectes i programes de dos departaments més de l’Ajuntament: Acció Ambiental i Energia, i Urbanisme. Aquesta informació serà complementada amb totes les novetats sobre Habitatge i Manteniment i Serveis Urbans. Es podrà accedir a través de Facebook, Instagram i Twitter, sota el distintiu Ciutat i Territori. 

Amb aquests nous mitjans, es podrà fer difusió d’informació més concreta i especialitzada d’aquests dos àmbits: des d’informació de serveis d’obres públiques, afectacions de trànsit o grans projectes estratègics de ciutat com ara les accions recollides a la Declaració d’Emergència Climàtica.

Juntament amb aquestes xarxes, també s’activen les de l’equipament municipal de La Casa de l’Energia (Facebook, Instagram i Twitter) i les del programa d’Educació Ambiental (Facebook, Instagram i Twitter),que porta més de 30 anys funcionant a la nostra ciutat.

La posada en marxa d'aquestes xarxes obeeix al compromís de l'Ajuntament amb la transparència, i amb facilitar a tota la ciutadania una informació rigorosa, completa i de servei sobre la ciutat.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat