En febrer, torna el mercat d’intercanvi i segona mà

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Demà, a partir de les 10 h del matí ja es podrà fer el tràmit d’inscripció per al mercat d’intercanvi i segona mà de la ciutat, que torna el pròxim 6 de febrer, el primer diumenge del mes. Hi poden participar les persones majors d’edat i empadronades al Prat i no es podrà sol·licitar més d’una taula per família. Es poden intercanviar i vendre productes de segona mà com ara llibres, joguines, material informàtic, roba, aparells electrònics, etc. Queda prohibida la venda professional, animals, aliments o productes perillosos o artesans.

El mercat es durà a terme diumenge 6 de febrer, de 10 a 14 h als Jardins del Cementiri Vell, després de gairebé dos anys sense fer-ho. Per fer la inscripció cal omplir el formulari electrònic i fer el pagament de 5€ de la taxa d’inscripció amb targeta de crèdit. Dies abans del mercat, rebreu un correu electrònic amb més detalls del funcionament i l’assignació de la taula.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat