Els parcs de jocs infantils tornen a obrir

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Des d’avui dilluns, 23 de novembe, els parcs de jocs infantils del Prat tonen a estar oberts, fins a les vuit del vespre.

Al Prat, com a molts altres municipis metropolitans, aquests espais estaven tancats per respectar l’estanqueïtat dels grups bombolla infantils. Ara, però, amb l’entrada en vigor del Tram 1 de la represa de l’activitat (restauració, equipaments culturals i esportius),els parcs de jocs infantils tornen a estar oberts, fins a les 20 h.

Abans de la reobertura l’Ajuntament ha fet una neteja i desinfecció extraordinària d’aquests espais, per garantir-ne la seguretat sanitària.

L’Ajuntament també demana als pares i mares que tinguin especial cura i evitin que els nens i nenes tinguin actituds que puguin ser de risc pel que fa al contagi de la covid-19.

Altres espais públics de la ciutat, com el circuit de skate dels jardins de la Ribera o les pistes esportives de la Granja i del parc Nou romanen encara tancats.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat