Els gossos podran gaudir de la platja durant la temporada de bany

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Els gossos podran anar a la platja durant l'estiu. Aquesta és una de les novetats en la gestió de la platja previstes en el nou pla d'usos de l'espai que s'està treballant per aquesta any. Ho podran fer a la zona de la platja de Can Camins i a partir de les 20h i fins les 8h del matí. Fins ara, aquests animals només podien visitar el nostre litoral fora de la temporada estival, entre els mesos d’octubre i abril. Ara, però, no hi haurà restriccions durant tot l’any.

Entrada en funcionament de les guinguetes

D’altra banda, s’avança la data d’obertura de les guinguetes de la platja al primer cap de setmana de juny, a diferència de l’any passat que es va dur a terme a finals del mateix mes, a tocar amb la festivitat de Sant Joan. Tot i l’avenç en la lluita contra la covid-19 i les vacunacions, les guinguetes continuaran vetllant per respectar les normes sanitàries vigents en tot moment amb l’objectiu de prevenir contagis.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat