El servei de bicicletes elèctriques e-Bicibox torna a entrar en funcionament

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El servei de bicicletes públiques compartides e-Bicibox de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha tornat a entrar en funcionament avui, dimecres 15 d’abril, a les 12 h.

De la mateixa manera que per sortir al carrer o fer ús de qualsevol altre mitjà de transport, l’AMB recorda que cal evitar els desplaçaments innecessaris amb el servei de bicicletes elèctriques e-Bicibox. Mentre s’allargui l’estat d’alarma i la situació de confinament, el servei està pensat per a aquelles persones que necessitin desplaçar-se per cobrir necessitats bàsiques o desplaçar-se a la feina presencialment.

En cas de fer servir les bicicletes del servei, cal tenir en compte que és obligatori portar guants i recomanable posar-se mascareta. També cal seguir els següents consells:

  • Si en arribar al mòdul d’e-Bicibox per retirar o aparcar la bicicleta coincidiu amb un altre usuari, cal respectar la distància de seguretat establerta d’entre 1,50 m i 2,00 m.
  • Si teniu necessitat d’esternudar o tossir, seguiu les indicacions sanitàries i eviteu l’expansió tapant-vos el nas i la boca amb el colze flexionat.
  • Poseu la vostra targeta al lector del quadre d’interacció i premeu únicament els botons imprescindibles.
  • Toqueu el mínim imprescindible d’elements comuns en recollir o aparcar la bicicleta.
  • Durant el teu trajecte, sempre que pugueu eviteu tocar-vos la cara, els ulls, el nas i la boca.
  • Un cop arribeu a casa o a la feina, és important que us renteu les mans en profunditat amb aigua i sabó (o solucions alcohòliques) i que netegeu la targeta d’abonat amb un drap humitejat amb aigua i sabó (o solucions alcohòliques).

Per a qualsevol dubte o aclariment, es pot consultar el web bicibox.cat , trucar al telèfon 93 480 15 59 o escriure al mail info@bicibox.cat.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat