El Rotary Club del Prat convoca el concurs de Tik Tok “Per un Prat Sostenible”

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

El Rotary Club del Prat, en col·laboració amb el Departament d’Acció Ambiental i l’Oficina del Pla Jove, convoca un concurs de Tik Tok per a les persones joves del municipi amb l’objectiu de fomentar la creació i promoure comportaments i accions respectuoses amb el medi ambient.

El concurs consisteix a crear i editar un vídeo partint del concepte Preservem el delta del Llobregat i compartir-lo a la xarxa Tik Tok. Ha de ser una producció artística (en format vídeo, que pot prendre diferents punts de partida: documental, musical, cançó,  poesia, treball de recerca o material al·legòric sobre el tema proposat),amb una durada màxima d’un minut i ha de ser inèdita.

Al concurs, es poden presentar totes les persones joves del municipi d'entre 12 i 16 anys que estiguin cursant Educació Secundària a qualsevol centre educatiu públic o concertat i que visquin al Prat de Llobregat, tant de forma grupal com individual.

L’obra presentada s’ha de publicar per lpart de es persones concursants amb les etiquetes següents:

  • #concursRotaryPrat12 per a alumnes de 1r i 2n curs d’ESO
  • #concursRotaryPrat34 per a alumnes de 3r i 4r curs d’ESO

La data límit de publicació de les obres serà el 20 de març del 2022 i el veredicte es farà públic el dia 15 d’abril a www.rotaryelprat.blogspot.com


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat