El Prat, quart municipi metropolità que més recicla

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'any 2019, el Prat va ser el quart municipi de l'àrea metropolitana més gran de 50.000 habitants, sense comptar Barcelona, ​​que va reciclar més percentatge de residus, un 41 % dels generats. Malgrat aquesta dada positiva, el Prat encara està lluny de l'objectiu marcat per la Unió Europea per al 2020 de reciclar el 50 %.

Un altre punt positiu és que la generació de residus es manté estable en gairebé 30.000 (29.996 tones a l'any). Tanmateix, i com a punt feble, el Prat és encara el tercer municipi que més residus genera (1,27 kg per habitant i dia).

El que més reciclem

Respecte de 2018, l'increment més fort en reciclatge ha estat la fracció de vidre (+ 15 %),gràcies a l'augment del nombre d'illes de reciclatge, un + 13 % en la fraccio tèxtil o de roba (gestionada per Roba Amiga / Recibaix) i un + 12 % en envasos.

També cal destacar l'augment del reciclatge de la fracció orgànica (+ 8 %),que és la fracció que més es genera a les cases i als comerços.

Què ens cal millorar?

Segons els objectius de la Generalitat per al 2020, on més ha de millorar el Prat és en el reciclatge de matèria orgànica (contenidor marró),que és el 31 % de la generada a les cases, quan l'objectiu és el 60 %. La matèria orgànica és la que més generem i menys reciclem.

A través del document enllaçat més a baix podeu consultar amb detall totes les dades sobre el reciclatge al Prat.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat