El Prat, present a la cimera internacional de Madrid contra el canvi climàtic

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El director de Medi Ambient i Energia de l'Ajuntament del Prat, Joan Herrera, participarà aquest cap de setmana en dues activitats de la cimera internacional de Madrid contra el canvi climàtic, COP25. La primera activitat serà la jornada "Time for action, time for solar", organitzada per la Unió Espanyola Fotovoltaica. La segona serà la "Low Emissions Solutions Conference", impulsada per les Nacions Unides. 

Herrera hi exposarà els plans municipals del Prat per convertir la nostra ciutat, durant aquest mandat, en un referent local de la lluita contra el canvi climàtic, tot impulsant mesures per fomentar la transició energètica i la mobilitat sostenible, entre altres. En aquest sentit, el responsable pratenc intercanviarà impressions i experiències amb altres responsables municipals, per exemple de Rosario (Argentina),amb acadèmics indonesis, o amb responsables de l’Associació Solar Mexicana, entre més.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat