El Prat participa en un estudi sobre adaptació al canvi climàtic del territori

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’àrea d’Acció Ambiental i Energia de l’ajuntament ha donat suport, a través d’entrevistes i grups de treball, a una investigació que s’ha posat en marxa a través d’un projecte de transferència de coneixement de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona sobre la capacitat d’adaptació local al canvi climàtic de la nostra ciutat. Concretament, s’ha estudiat la inundació fluvial i marina en el context d’impactes accelerats, la dimensió legal de la planificació territorial i com la ciutat, a través dels seus agents, s’ha adaptat a les conseqüències del canvi climàtic.

Ara, un cop finalitzada la cerca, es presentarà una jornada que es podrà seguir, de forma virtual, dimecres 15 de desembre  a les 18 h (cal inscripció prèvia gratuïta). L’acte anirà a càrrec del Dr. Eduard Ariza, del Departament de Geografia de la UAB, la Dra. Deisiane Delfino, i els Dr. Xavier Garcia i Dr. Raúl Márquez, del Departament d’Antropologia Social de la UB. En acabar, es podran fer preguntes i s’obrirà un debat per aquelles persones que hi vulguin intervenir.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat