El Prat participa en un cens metropolità de biodiversitat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Conèixer quins animals i plantes cohabiten amb nosaltres és una de les propostes estrella de les Jugateques Ambientals, organitzades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i amb el suport de l’Ajuntament, que cada primavera i tardor s’ofereixen a la nostra ciutat, concretament a dos espais plens de biodiversitat: el Parc Nou i el Parc del Riu.

Aquest darrer cap de setmana, i amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Biodiversitat, s’ha celebrat una activitat conjunta a tots els municipis de la zona amb un únic objectiu: fer un cens biodiversitat del territori. A partir de l’observació, s’han realitzat activitats de tot tipus com ara gimcanes, identificació d’ocells i insectes, etc. En el cas de conèixer l’espècie, n’hi havia la possibilitat de fer una fotografia i pujar-la a les xarxes socials perquè els experts hi poguessin donar resposta. Durant els propers dies, l’AMB publicarà totes les consultes i la seva resolució per qui estigui interessat.

A banda d’aquesta activitat, les Jugateques Ambientals continuen durant els caps de setmana amb diferents propostes familiars per gaudir de la biodiversitat que ens acompanya, especialment a la nostra ciutat al costat del riu, els Espais Naturals del Delta i la platja.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat