El Prat ja té 11 Punts d’Informació Turística

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Els Punts d’Informació Turística del Baix Llobregat són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el/la visitant. Si bé no poden donar un servei tan complet com les oficines de turisme, sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan aquestes.

 

Fins al passat dijous, el Prat comptava amb 9 punts com aquests. Eren Can Camins (Oficina de Turisme del Prat),el Centre Municipal de Vela, el CèNTRIC gastro, l’Emilio Sánchez Academy, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, la Mucha Masia Hostel Rural-Urbà, l’Oficina de Turisme de l’Aeroport de Barcelona, el Sallés Hotel Ciutat del Prat i el Tryp Barcelona Aeropuerto. Aquell dia, però, va tenir lloc l’Acte de lliurament dels distintius a les noves 36 empreses certificades com a Punt d’Informació Turística i el Centre Esplai Hostel i l’Hostal Cal Siles reberen el distintiu i s’afegiren a la llista.

 

Precisament, aquest acte es va celebrar a l’alberg Centre Esplai Hostel, que està ubicat al barri de Sant Cosme i Sant Damià. L’esdeveniment va comptar amb la presència de la regidora de Comerç i Turisme del Prat, Marina García, la diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i la presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eva Maria Martínez.

 

Les noves 36 empreses s’afegiren a les ja distingides en edicions anteriors, arribant a un total de 90 empreses i entitats del Baix Llobregat acreditades com a Punt d’Informació Turística de la comarca. Totes elles participen en aquest programa, posat en marxa pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, per tal d’ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats del territori.

 

Consulta la resta de Punts d’Informació Turística aquí: https://www.turismebaixllobregat.com/ca/punts-dinformacio-turistica.

 

Durant aquest mes de febrer de 2022 està oberta la convocatòria per a noves empreses i entitats que es vulguin adherir al programa. Les empreses interessades es poden posar en contacte amb el Consorci de Turisme el Baix Llobregat, per email a turisme@elbaixllobregat.cat o per telèfon al 93 685 24 00 Ext. 551.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat