El Prat ja compta amb més de 300 aparcaments segurs de bicicleta

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La nostra ciutat ja compta amb 22 mòduls d’aparcaments gratuïts i segurs de bicicleta, Bicibox, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquests estacionaments estan situats en punts de gran demanda de mobilitat i distribuïts equitativament per tot el municipi. Per exemple, en trobem a la sortida de les estacions de metro i rodalies, la platja o l’aeroport. A més, s’espera que, a partir del segon semestre de l’any, arribin dos mòduls més de gran capacitat i que suposaran l’augment de gairebé 150 places més sumades a les més de 300 que ja hi disposem (podeu consultar la ubicació de tots els mòduls aqui). 

A banda dels bicibox, també podem trobar per tota la ciutat aparcaments de bicicleta de ferro. L’objectiu d’aquests aparcaments és fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport quotidià, per exemple, per desplaçaments a la feina o als centres educatius.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat