El Prat i ciutats de tot l'estat surten en defensa de l'agricultura de proximitat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La pandèmia de COVID-19 o l'emergència climàtica ha posat en valor la importància estratègica de l'agricultura de proximitat, com el Parc Agrari del Baix Llobregat en el cas del Prat, font sostenible d'aliments de qualitat per a la població.

Amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació, que se celebra el 16 d'octubre, el Prat s'ha adherit a la "Declaració de Valladolid per a l'impuls dels sistemes agroalimentaris locals front als riscos globals", signada per ajuntaments de tot l'estat membres de la Xarxa de Ciutats per l'Agroecologia.

La Declaració indica que els sistemes alimentaris segueixen sent un dels principals impulsors de l'canvi climàtic i la degradació de l'entorn, i que hi ha clares interrelacions entre la nostra salut, ecosistemes, cadenes de distribució, patrons de consum i límits planetaris. I afegeix que la producció i distribució d'aliments locals i sostenibles han de ser considerats un sistema bàsic per al proveïment de les nostres ciutats i pobles, d'importància equiparable als d'aigua o energia.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat