El PR3 ja arriba a la platja amb l'arribada del bon temps

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El nucli de la ciutat i la platja tornen a estar connectats a través del transport públic amb l’activació del recorregut del PR3 fins al litoral (us podeu descarregar el plànol del recorregut al final d'aquest text). Aquest enllaç estarà disponible els caps de setmana i festius, com a prèvia a la temporada de bany, que començarà al mes de juny. A partir de l’1 de juny, l’autobús perllongarà el seu recorregut també els dies feiners, per tant, arribarà a la platja tots els dies de la setmana fins el 10 de setembre.

Els dies en què la línia PR3 arriba a la platja, la línia PR2 no funcionarà, ja que la primera assumeix l’horari i recorregut. La primera sortida de l’estació de rodalies és a les 8 h i la darrera, a les 20.30 h. El recorregut s'estén per l'Avinguda Josep Anselm Clavé, el carrer Joan Maragall, Carretera de la Marina, Carrer Lleida, Avinguda Remolar i fins el carrer Riu Llobregat, per on s'enfila camí de la platja. En sentit contrari, l'autobús des de la platja comença a funcionar a partir de les 8.45 h fins les 21.15 h amb el mateix recorregut invers. En ambdòs casos, la freqûència de pas és de 30 minuts. 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat