El ple municipal del Prat reclama més protecció dels Espais naturals del delta del Llobregat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

El ple municipal del Prat de Llobregat, que ha tingut lloc aquest dimecres 3 de març amb el suport de mitjans telemàtics, ha celebrat l’advertència a Espanya de la Comissió Europea referent a la protecció dels Espais naturals del delta del Llobregat.

En una declaració institucional, aprovada per unanimitat, l’Ajuntament insta a Aena i al Port de Barcelona a renunciar definitivament a l’ampliació de les infraestructures. També es demanda definir una estratègia aeroportuària en xarxa. Així mateix, s’emplaça la Generalitat a aprovar una proposta de Pla Especial de Protecció dels Espais del delta del Llobregat i a ampliar les zones protegides per a les aus, així com a dotar de recursos suficients el Consorci que gestiona aquesta zona.

A més, es demana a l’Agènca Catalana de l’Aigua (ACA) un pla d’intervenció immediat per establir els valors ambientals de les masses d’aigua, definint una  millora dels estanys de Cal Tet, la Ricarda i el Remolar.

Finalment, es demana a Generalitat i Estat una estratègia per al delta del Llobregat com a infraestructura verda, que permeti un finançament suficient i un model governança adequat, incloent el Parc Agrari.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat