El Pla Local d’Habitatge 2021-2027, presentat en audiència pública

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest dilluns, l’empresa municipal d’habitatge, Prat Espais, ha presentat en audiència pública del Pla Local d’Habitatge 2021-2027 a l’auditori del Cèntric Espai Cultural en la que han participat més de 70 persones. En l’acte, s’han exposat els resultats d’un estudi previ de diagnosi de les necessitats especifiquen sobre aquest àmbit a la ciutat i, al mateix temps, s’han detallat les quatre principals línies d’acció: ampliar el parc d’habitatge assequible i social, dissenyar un pla local de rehabilitació, facilitar l’accés a l’habitatge i promocionar el bon ús dels mateixos.

Després d’un primer esbós sobre el contingut i els projectes que comporta, s’ha donat pas a un torn de preguntes per aclarir conceptes i dubtes. Properament, es podrà consultar l’acte d’aquesta sessió. Mentrestant, es pot aconseguir més informació amb la documentació que s’ha generat sobre el pla:

L’audiència pública s’emmarca dins de la fase final de treball, després d’altres procediments oberts a la ciutadania com ara enquestes, tallers per fer propostes, etc. Després de l’aprovació inicial al Ple Municipal del mes d’abril i el període corresponent d’al·legacions, s’haurà de sotmetre de nou a votació en ple per la seva aprovació definitiva.  


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat