El parc del Riu i el parc Nou reben una molt bona qualificació de la ciutadania

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’AMB ha realitzat una enquesta de satisfacció a les persones usuàries de dos dels principals parcs de la ciutat: el parc del Riu i el parc Nou. Els resultats mostren que la ciutadania té una molt bona percepció d’aquests dos indrets i els posen molt bona nota: el parc Nou obté una qualificació de 8,29 i el parc del Riu, un 7,98 sobre 10.

Els aspectes més valorats del parc Nou són les zones de joc, el disseny del parc, la jardineria, la neteja i el mobiliari urbà. En el cas del parc del Riu, hi destaca el bon ambient, el disseny de l’espai i la neteja de la zona. En ambdós casos, no hi ha cap concepte que rebi un suspens.

Aquestes enquestes es dues a terme cada dos anys amb l’objectiu de mesurar diferents aspectes com ara la percepció de la tranquil·litat, la neteja, la seguretat, la jardineria, l’enllumenat, els serveis i la senyalització, entre d’altres. Aquests dos parcs pratencs i es troben en la línia de valoració dels altres 52 parcs que componen la xarxa de parcs metropolitans i que corresponen a 33 municipis.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat