El nou carrer pacificat de Sant Pere ja és una realitat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Les obres de pacificació i renovació del carrer Sant Pere ja s’han completat. Aquesta intervenció ha servit per integrar la calçada i les voreres del carrer de Sant Pere en una plataforma única, per tal de prioritzar la mobilitat dels vianants, també especialment aquells amb mobilitat reduïda, front a l’ús dels cotxes i motocicletes. Aquests treballs han comportat altres accions: la construcció d’una nova de xarxa clavegueram i la renovació dels seus serveis d’aigua potable, de l’enllumenat públic i de la infraestructura de les instal·lacions de fibra òptica.

El carrer de Sant Pere se suma a la llista de pacificacions ja realitzades, com és el cas de Joaquim Maria Bartrina, i les que començaran properament als carrers de Viladecans i de Sant Boi. De fet, aquest mateix dijous, ha tingut lloc una sessió informativa per al veïnat d’aquests dos últims carrers en la qual s’ha informat detalladament del projecte.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat