El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El camp de futbol del Complex Esportiu Julio Méndez ja compta amb una nova gespa artificial. Es tracta d’un producte d’última generació, apte per a l’ús massiu i d’alta qualitat ja que compta amb els distintius de marques de qualitat FIFA QUALITY PRO i FIFA QUALITY. En aquest indret hi juguen actualment totes les divisions de l’entitat Atlètic Delta Prat, Los Veteranos Prat, Los Copihues i està obert a pràctiques esportives que realitzen alguns centres educatius de la ciutat que es desplacen per gaudir-ne d’aquestes instal·lacions. L’actuació ha tingut un cost de 240.000 euros.

Paral·lelament, el camp de futbol del Sagnier també està immers en reformes: s’estan realitzant les obres pertinents per ampliar la graderia est, la construcció de nous lavabos i un magatzem sota la graderia. Aquestes feines no afecten a l’activitat programada pel camp de futbol o el complex esportiu.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat