Diumenge finalitza el procés participatiu per a la remodelació del passeig Ramon Codina

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest diumenge 14 de març finalitzarà el procés de participació ciutadana per a la remodelació del passeig Ramon Codina, al barri de Sant Cosme. Encara queden dos dies perquè el veïnat i el teixit associatiu i comercial de la zona pugui fer propostes de millora a través de la Plataforma Decidim El Prat.

Tota la informació recollida complementarà l’informe que orientarà el treball de l’equip d’Urbanisme de l’Ajuntament en la remodelació del passeig. De moment, les propostes rebudes per part del veïnat de l’entorn estan orientades a:

  • Un canvi de paviment del passeig
  • A l’ampliació de l’espai infantil
  • A afegir més arbrat al passeig
  • A la necessitat de reduir el pas de vehicles
  • Millorar la il·luminació del passeig

Participació virtual

Donada la situació sanitària actual, la participació s’ha dut  a terme de forma virtual a través de diferents espais de recollida de propostes i dels tallers deliberatius que es van celebrar els dies 23 de febrer amb entitats del territori, el i 10 de març, amb presidents i presidentes d’escala, a través de la plataforma Zoom.

En ells es van tractar les necessitats i usos del veïnat amb l’entorn, així com l’elaboració conjunta de propostes de millora.

El web Decidim El Prat continua  sent l’espai central de la participació al Prat, tant pel que fa a moments claus del procés com en la consulta de documentació o la traçabilitat i seguiment de les diferents propostes que en ella s’hagin pogut fer.

A banda del caràcter virtual de la recollida de propostes, la OMISC i la l’Associació veïnal Sant Cosme i Sant Damià també han sigut  agents claus en la dinamització i recollida de propostes del procés.

Per a més informació, també es pot consultar el web municipal elprat.cat/participacio; a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050 ext. 5600. Per seguir l’actualitat dels diferents processos es poden consultar les xarxes de El Prat Participa o bé apuntar-se al butlletí Participació.

 


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat