Diumenge, activitats gratuïtes al CRAM i als parcs de la ciutat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Diumenge, la ciutat ofereix tres propostes en clau ambiental per a tots els públics i, especialment, per la canalla i les famílies. Es tracta d’activitats totalment gratuïtes i que tenen com a objectiu passar-ho bé al mateix temps que es coneix la natura i coneixem les conseqüències d’accions que poden fer mal al planeta.

La primera proposta, organitzada pel CRAM, serà una jornada guiada de neteja de la platja, a partir de les 10 h, en la qual es descobrirà com afecta directament l’acció humana a la conservació i estat de les platges analitzant els residus que es troben. Per participar, cal fer inscripció prèvia a reserves@cram.org o al telèfon 93.101.01.70.

En el segon cas, es tracta de la tradicional Jugateca ambiental, que aquest cap de setmana acaba el cicle de tardor. En aquest cas, es podrà participar en un taller de dibuix sobre la natura, al parc del Riu, i d’un conte i una descoberta dels arbres més significatius de l’entorn, al Parc Nou. No cal inscripció prèvia i les activitats començaran a les 12 h.

Al mes de desembre, continuaran les activitats gratuïtes al CRAM, el 12 i 28 de desembre, amb el taller ‘Hem trobat un niu de tortuga!” i el 30 de desembre es farà, de nou, una jornada de neteja de la platja. Per aquestes dues, també cal fer inscripció prèvia com s’ha indicat anteriorment.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat