Continuen les feines per convertir totes les calçades de la ciutat en vies pedalables

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquesta setmana s’engega una nova fase de pintura viària a la ciutat: es tracta de la implantació de nous pictogrames que senyalitzen la velocitat de la via, 30 km/h, i els dibuixos dels patinets i les bicicletes.  D’aquesta manera, es reforça la informació sobre la nova normativa que obliga els patinets elèctrics a circular per la calçada i es potencia també el ús de bicicleta a tots els carrers. En el cas dels patinets, recordem que només hi pot viatjar una persona per vehicle i és molt recomanable l’ús del casc.

D’altra banda, i també durant aquest període, s’inicien les feines de manteniment dels carrils bici,  que consistiran en repintar-los i s'actualitzaran les senyals existents en aquests trams de carril bici, així com implantar-hi també els nous pictogrames de patinet amb l’objectiu de mantenir-les en bones condicions i proporcionar la informació bàsica d’aquestes vies de circulació.

En ambdós casos, els treballs es desenvoluparan duran el dia i també les nits, sempre buscant el millor moment per alterar mínimament la circulació de vehicles. En el cas que sí s’hagi de tallar algun tram, es donarà a conèixer a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament.


Veure més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat